Φεστιβάλ ΚΝΕ στην Λευκάδα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Oργάνωση Λευκάδας της ΚΝΕ και η Kομματική Oργάνωση Λευκάδας του ΚΚΕ σας προσκαλούν σε μια μοναδική βραδιά στο πλαίσιο του 50ού Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή», το Σάββατο 31 Αυγούστου στο Ανοιχτό Θέατρο Λευκάδας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεγάλη συναυλία με την Μελίνα Κανά και τον Αλέξανδρο Κτιστάκη.

Επίσης, θα πραγματοποιηθεί πολιτική ομιλία από την Αφροδίτη Μπόμπολη, μέλος του Γραφείου του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει, επίσης, προβολή βίντεο- αφιέρωμα «50 χρόνια Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή».

Η εκδήλωση αρχίζει στις 21:00.

Στο χώρο θα υπάρχει έκθεση με θέμα: «Τι σημαίνει να είσαι επαναστάτης σήμερα»

Στο χώρο της εκδήλωσης θα λειτουργούν βιβλιοπωλείο των εκδόσεων «Σύγχρονη Εποχή» και μπαρ

 

Η Μελίνα Κανά, πιο ανανεωμένη από ποτέ, μετά από έναν κύκλο συνεχόμενων sold out εμφανίσεων στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα, συναντά τον Αλέξανδρο Κτιστάκη και παρέα έρχονται να μας διασκεδάσουν. 

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια κι ο καταξιωμένος ερμηνευτής, τον οποίο πρώτος ξεχώρισε ο σπουδαίος Θανάσης Παπακωνσταντίνου και μας έχει συνεπάρει πολλές φορές στο παρελθόν με τις ερμηνείες του στο Σταυρό του Νότου, υπόσχονται να μας ταξιδέψουν και πάλι σ’ έναν κόσμο μεταξωτό με απάτητα βουνά, με ξωτικά κι αερικά, με σαλαμάνδρες κι αφρισμένες μπύρες, σ’ έναν κόσμο που «Αξίζει» κι έχει «Σπίθα». 

Στις αποσκευές τους φέρνουν ακόμα τραγούδια – σταθμούς από τις συνεργασίες τους με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου και τον Σωκράτη Μάλαμα και τα πολυτιμότερα δείγματα της δισκογραφίας τους, παρέα με κλασικά κομμάτια του ελληνικού πενταγράμμου. 

 

Μαζί τους οι: 

  • Χρυσόστομος Καραντωνίου στις κιθάρες και τις ενορχηστρώσεις 
  • Παύλος Μπατσικούρας στο βιολί 
  • Πάνος Γεωργακόπουλος στα κρουστά 
  • Θοδωρής Στούγιος στο μπουζούκι 
  • Θανάσης Γιαννίτσας στο μπάσο 
  • Μάνος Κουταλίδης στην επιμέλεια ήχου 

 

Οργάνωση Παραγωγής: Solar Productions Athens