Άφαντος ο χειριστής του σκάφους! Η αντίδραση του Δήμου (update).

Χτες βράδυ αιφνιδιαστικά ο δήμος έβγαλε ανακοίνωση ότι παύει τον χειριστή του σκάφους, μιας και δεν ήταν συνεπής στα καθήκοντά του. Τι συνέβη όμως;

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, χτες βράδυ είχαμε σοβαρό ιατρικό περιστατικό (καρδιολογικό) ενός  επισκέπτη σε ξενοδοχειακή μονάδα του νησιού. Ο γιατρός αποφάσισε διακομιδή του περισταστικού αλλά στάθηκε αδύνατον, παρ’ όλες τις προσπάθειες, να εντοπιστεί ο χειριστής του σκάφους-ασθενοφόρου του δήμου για να την πραγματοποιήσει.

Αυτό προκάλεσε αναστάτωση και ποικίλες αντιδράσεις, από διάφορες πλευρές, τόσο της συμπολίτευσης όσο και της αντιπολίτευσης. Τελικά η διακομιδή του ασθενούς  έγινε από το ταχύπλοο του Σπύρου Αργυρού, ωστόσο λίγο αργότερα ο δήμαρχος δημοσίευσε την παρακάτω ανακοίνωση:

 

Edit:

Στη χθεσινή έκτακτη συνεδρίασή της η Δημοτική Επιτροπή έκανε ΟΜΟΦΩΝΑ αποδεκτή την εισήγηση του Δημάρχου και Προέδρου της, για λύση και καταγγελία της σύμβασης του χειριστή του σκάφους. Επισυνάπτεται η απόφαση με το αναλυτικό σκεπτικό όπως αναρτήθηκε στη Διαύγεια.