Εκδήλωση Ενδιαφέροντος Εμπορικού και Επαγγελματικού Συλλόγου Δήμου Μεγανησίου για προώθηση τοπικής κουζίνας
Ο Εμπορικός και Επαγγελματικός Σύλλογος του Δήμου Μεγανησίου καλεί τα μέλη του, ανεξάρτητους επαγγελματίες και δημότες να συμμετάσχουν στην εκδήλωση για την προώθηση της τοπικής μας κουζίνας και των προϊόντων της που διοργανώνει η ΚΟΙΔΕΜ του δήμου Μεγανησίου, στα πλαίσια του προγράμματος ΤΟΠΣΑ Λευκάδας. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να παρουσιάσουν κάποιο παραδοσιακό Μεγανησιώτικο έδεσμα μαγειρεμένο με τοπικά προϊόντα και να το εκθέσουν σε εκδήλωση που θα λάβει χώρα στην πλατεία του Βαθιού στις 5 Ιουλίου.
Δηλώσεις συμμετοχής εως 20 Ιουνίου
Για δηλώσεις συμμετοχής και περαιτέρω πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στο τηλ.: 2645 3 61 321
Υπεύθυνη: Γαζή Ιωάννα
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
Δ.Σ. ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ
ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ
Σπυρος Καμπελης
14 Ιουνίου 2014 @ 11:41
Τι ΤΟΠΣΑ και ΚΟΙΔΕΜ και παραμυθια της Χαλιμας είναι αυτά?
Ενταξει και μαγειρεψαμε Παραδοσιακο Παλαμιδι Σουφλε.
Και το εκθεσαμε στην πλατεια του Βαθιου.
Και απασχοληθηκαν και 3-4 ατομα για αυτό το πανηγυράκι.
Μετα τι θα γινει?
http://www.topsa-lefkadas.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=6&Itemid=132
Οποιος εχει χρονο για χασιμο, ας ριξει μια ματια για να καταλαβει τον σχεδιασμο ανάπτυξης στην Λευκαδα.
Κονιδάρη Ελένη
15 Ιουνίου 2014 @ 12:34
Ενα μεγάλο ταξίδι αρχιζει με ένα μικρό βήμα….
Θεωρώ ότι καθε προςπάθεια πρέπει να χαιρετισθεί με σεβασμό και ενθουσιασμό.
Ο χώρος της εστίασης εχει μέλλον στην Ελλάδα, ας του δωσουμε λοιπόν μια ευκαιρία.
Θα πρότεινα δε σε ολες τις Μεγανησιώτησες, να το δουν σαν πρόκληση να ασχοληθουν σοβαρά και να παρουσίασουν υπέροχες παλιές συνταγές.
Ηδη εχουμε αργήσει πολύ.
Ε. Κονιδάρη
Πολίτη Βησσαρία
16 Ιουνίου 2014 @ 13:36
Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι το μεγάλο αυτό ταξίδι που αναφέρεστε έχει ξεκινήσει ΄χρόνια πριν όταν το Μάρτη του 2010 ο Δήμος Μεγανησίου διοργάνωσε διήμερίδα Τουρισμού με ξεχωριστή ενότητα ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ/ΕΣΤΙΑΣΗ ..Για όσους την παρακολούθησαν είχε μεγάλο ενδιαφέρον και είχε κλείσει με δείπνο που περιείχε αποκλειστικά Μεγανησιώτικα φαγητά μαγειρεμένα από Μεγανησιώτισσες νοικοκυρές.Ήταν όντως μια αποκάλυψη .Δυστυχώς οι μεγάλοι απόντες εκείνης της βραδιάς ήταν οι επαγγελματίες που ασχολούνται με την εστίαση και τον τουρισμό γενικότερα (πλην μιας εξαίρεσης). Ελπίζω αυτή τη φορά να έχουμε μια μεγαλύτερη ανταπόκριση.
Νίνα Ηλιοπούλου
16 Ιουνίου 2014 @ 00:29
Μήπως θα ήταν καλύτερα η εκδήλωση αυτή να γίνει τον Αύγουστο που υπάρχει πιο πολύς κόσμος στο νησί; 5 Ιουλίου δεν είναι λίγο νωρίς ;