VENEZE Γαστρονομικά μαθήματα από τον Άρη Βεζενέ.
Άρθρο της Εβδομαδιαίας Αθηναικης δωρεάν εφημερίδας LIFO
Πολύ συζήτηση γίνεται για το εστιατόριο Vezene που, αν και συμπληρώνει έναν χρόνο λειτουργίας, επιμένει να προσελκύει το γαστρονομικό ενδιαφέρον της πόλης σε βαθμό που με μεγάλη δυσκολία κλείνεις τραπέζι. Θα μπω κατευθείαν στην ουσία. Ο chef patron Άρης Βεζενές έχει άποψη, ξέρει τι θέλει. Μολονότι σπούδασε οικονομικά στο Σικάγο, προτίμησε τη μαγειρική και τον γνωρίσαμε μέσα από το Milos και στη συνέχεια από το πρώτο εστιατόριό του στην πατρίδα του, το Μεγανήσι. Επόμενος στόχος του ήταν ο χώρος που άνοιξε με την ιταλική και μεσογειακή κουζίνα δίπλα ακριβώς από το Αλάτσι. Μου άρεσε. Περιβάλλον οικείο. Άφθονο ξύλο, σίδερο, τραπέζια μπιστρό και φωτισμός νέον ειδικά μελετημένος. Κουζίνα ανοιχτή όπου φιγουράρει εντυπωσιακός ξυλόφουρνος και πάνω στην μπάρα κλέβει τα βλέμματα μια χειροκίνητη μηχανή Berkel που κόβει τα αλλαντικά σε αέρινες φέτες. Από πάνω, στο πατάρι, η κάβα εντυπωσιακή, με τις φιάλες σε παράταξη να αναπαύονται. Διαβάζοντας το μενού, εκτίμησα την προσέγγιση του σεφ στις πρώτες ύλες αλλά και το γεγονός ότι σε πολλές περιπτώσεις αναφέρεται η ποσότητα σε γραμμάρια καθώς και η προέλευσή τους. Όλα αυτά μέχρι εδώ καλά. Στο διά ταύτα, τώρα, που είναι το φαγητό.
Η κουζίνα του Άρη Βεζενέ με κέρδισε. Ξεκίνησα με πίτσα. Ήθελα να τη δοκιμάσω, μια και είχα ακούσει τα καλύτερα. Πράγματι, η κλασική πίτσα Μαργαρίτα από τον ξυλόφουρνο είναι πέρα για πέρα αληθινή. Νοστιμιά αυθεντική. Η ζύμη λεπτή, αέρινη και συγχρόνως τραγανή, χωρίς να έχει νοτίσει από τη σάλτσα ντομάτας και τα τοματίνια Σαντορίνης, ενώ ενισχύεται μοναδικά από εξαιρετική μοτσαρέλα Di Bufala (50 γρ.) και Fior di Latte(100 γρ.) και ευωδιάζει από τον πλατύφυλλο βασιλικό.
Υπόδειγμα κομψότητας ήταν οι τηγανητές γαριδούλες, που ο σεφ τους χαρίζει μια νότα φαντασίας με μέλι θυμαρίσιο, λεπτοκομμένο καραμελωμένο καρύδι πεκάν, νιφάδες κόκκινου πιπεριού και κρέμα γουασάμπι. Το ψητό χτένι με ξύσμα λάιμ ήταν στον ουρανίσκο μια υπέροχη θαλασσινή έκρηξη.
Στα κυρίως οι επιλογές δίνουν έμφαση στο κρέας αλλά και στο ελληνικό ψάρι, ψημένο στο αλάτι. Στο κρέας ο Άρης επιλέγει το βοδινό wagyu από τη βόρεια Ισπανία, που το προτείνει με διαφορετικές κοπές, όπως sirloin flap που είναι ράχη κόντρα, chuck short rib, το καπάκι ωμοπλάτης και μάτι λάπας, flank αλλά και κόντρα φιλέτο σιτεμένο για 56 ημέρες. Είναι κάτι σαν μάθημα οι κοπές του κρέατος και η ποιότητά του, πριν περάσεις στην πολύπλοκη γεύση του. Αν και η ποσότητα που σερβίρεται είναι 250 γρ., προλαβαίνεις να αντιληφθείς το τέλειο ψήσιμο και κάθε ζουμερή μπουκιά κρέατος αποκαλύπτει βαθιά νοστιμιά. Το ωριμασμένο κρέας εκφράζει τις δικές του χάρες, με έμφαση στην καπνιστή γεύση αλλά και με τιμή που τρομάζει, αφού η μερίδα των 280 γρ. κοστίζει 44ευρώ. Προφανώς, τίποτα δεν είναι τυχαίο. Τα καλοδιαλεγμένα υλικά, η άρτια μαγειρική προσέγγιση σε πολλά από τα πιάτα, το φιλόξενο σέρβις και ο χαλαρός χώρος έχουν κάνει το Vezene στέκι. Ένα στέκι που, ενώ έχει τσουχτερές τιμές σε περίοδο κρίσης, καταφέρνει να έχει πιστό κοινό. Ο Άρης Βεζενές, όμως, με το καθαρό βλέμμα και το ζεστό χαμόγελο, είναι προσηλωμένος στο όραμά του και, όπως όλα δείχνουν, τα καταφέρνει μια χαρά!
Ανοιχτά καθημερινά βράδυ, Σάββατο και μεσημέρι, κλειστά Κυριακή. Κρασί: Ενδιαφέρουσα οινική λίστα με ελκυστικές προτάσεις από Ελλάδα και εξωτερικό. Ειδική μνεία: Τα επιδόρπια έχουν άποψη. Πληθωρικά cookies με αλμυρό φιστικοβούτυρο, που συνοδεύονται με βιολογικό βουβαλίσιο γάλα.
Πηγή: Lifo
spy
7 Απριλίου 2012 @ 09:28
κλειστε μου τεσερα τραπεζια τωρα που θα πληρωθω το δωρο. Προκλιτικο το κειμενο.
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
7 Απριλίου 2012 @ 15:36
Δεν απευθύνεται το κείμενο σε όλο τον κόσμο,είναι πασιφανές…
Για σας, το δώρο πάσχα, μπορείτε να το καταναλώσετε στο απέναντι ..σουβλατζίδικο!
Παναγιώτης Κονιδάρης
8 Απριλίου 2012 @ 11:45
Κατόπιν διαμαρτυριών -μάλλον δικαιολογημένων- η συντακτική επιτροπή αναγκάστηκε να διαγράψει μια σειρά σχολίων που κάνουν σαφείς αναφορές σε καταστήματα του νησιού (και δεν εννοώ μόνο το συγκεκριμένο του άρθρου) με άμεσες και έμμεσες αιχμές. Λίγη αυτοσυγκράτηση δεν βλάπτει.
spy
8 Απριλίου 2012 @ 11:55
Μας πεισατε κύριοι της συντακτικής επιτροπής
.Και το σχόλιο για το σουβλατζιδικο, δεν κανει αναφορα σε σουβλατζιδικο του νησιου, η μηπως ενοεί οτι ειναι φτηνο, και γι αυτο το αφήσατε;
Απαντάω λοιπόν ξανά στον εφοπλιστή που ρεμβάζει απέναντι απο σουβλατζίδικα οτι λυπάμαι που υπαρχουν ακόμα καποιοι τυποι που πληρώνουν 48 ευρώ μια σταλιά κρέας ενώ αλλοι με αυτό το ποσόν περνάνε δέκα μέρες.
Παναγιώτης Κονιδάρης
8 Απριλίου 2012 @ 13:21
Δεν προσπαθούμε κύριε/-ια να σας πείσουμε για το που να τρώτε. Ελεύθερος πολίτης είστε και κάνετε τις επιλογές σας. Το εκάστοτε διαιτολόγιό σας δεν μας αφορά. Αυτό που μας αφορά είναι η ομαλή λειτουργία του σάιτ μας και το πως αυτή να μην υποσκάπτεται από τις προσωπικές αντιπάθειες του Χ με τον Ψ και τανάπαλιν. Ελπίζω να καταλαβαινόμαστε.
spy
8 Απριλίου 2012 @ 17:47
Απο σενάρια δεν σας πιάνει κανένας βλέπω. Αν ειναι δυνατον, τοσο μπροστα;;;
Τι αντιπαθιες μπορεί να εχει καποιος για τους καταστηματάρχες του τόπου, υπάρχει λόγος;
Παναγιώτης Κονιδάρης
8 Απριλίου 2012 @ 19:04
@spy
Θα έπρεπε μάλλον κάποια στιγμή να τα δημοσιεύσω αυτά τα (απαράδεκτα) σχόλια για τους καταστηματάρχες του νησιού, ώστε να τα θαυμάσουν όλοι και να δούμε τότε ποιος εξεργάζεται σενάρια.
ΣΤΡΟΓΑΡΜΠΙ
8 Απριλίου 2012 @ 15:02
λογοκρισια πεφτει αβερτα βλεπω…
Παναγιώτης Κονιδάρης
8 Απριλίου 2012 @ 15:23
Και σπέκουλα αβέρτα- κουβέρτα, βλέπω….
ΣΤΡΟΓΑΡΜΠΙ
8 Απριλίου 2012 @ 16:45
ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ. ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ. ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΙΖΕΡΑ. ΤΙ ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΕΙΔΑΤΕ ΔΗΛΑΔΗ; ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ..
Παναγιώτης Κονιδάρης
8 Απριλίου 2012 @ 19:08
@ΣΤΡΟΓΑΡΜΠΙ
Το περί «λογοκρισίας» το εκλαμβάνω λοιπόν σαν χιούμορ. ΟΚ.
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
8 Απριλίου 2012 @ 20:49
Aγαπητοί πατριώτες καλό Πάσχα και ηρεμία.
Το συγκεκριμένο κατάστημα-εστιατόριο-είναι πολύ προχωρημένο και ψαγμένο και απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό με συγκεκριμένα πορτοφόλια.
Ο χαραχτηρισμός (στο απέναντι σουβλατζίδικο),που χρησημοποίησα ,σαφώς και δεν φωτογραφίζει ,κάποιο σουβλατζίδικο συγκεκριμένο,με δεδομένο οτι το εν λόγω κατάστημα του ΑΡΗ, βρίσκεται στην ΑΘΗΝΑ και οχι στο ΜΕΓΑΝΗΣΙ.
Άπλά θεώρησα λάθος τον χαρακτηρισμό του σχολιαστή «»προκλητικό το κείμενο»».
Το κείμενο δεν είναι καθόλου προκλητικό και το μαγαζί του ΑΡΗ είναι φτηνό γι’αυτά που προσφέρει.
Εχετε φάει αστακομακαροναδα στα δελφίνια στη Γλυφάδα::::
Σφινα
8 Απριλίου 2012 @ 21:37
ΝΑΙ ..Εσυ εχεις φαει στραπατσαδα στο ΜΠΟΙΡΑ?
spy
8 Απριλίου 2012 @ 23:59
Πολυ καλή, εχεις δίκο, αλλα πρόσεχε γιατι το σάιτ δεν σηκωνει και πολλά αστεία.
ΣΤΡΟΓΑΡΜΠΙ
8 Απριλίου 2012 @ 23:27
Παναγιώτης Κονιδάρης says:
8 Απριλίου 2012 στις 19:08
@ΣΤΡΟΓΑΡΜΠΙ
Το περί «λογοκρισίας» το εκλαμβάνω λοιπόν σαν χιούμορ. ΟΚ.
χιουμορ ητανε και η σπεκουλα δηλαδη; εκτος κι αν ειναι σπεκουλα η χιουμοριστικη αναφορα σε μαγαζια οχι για να θιξεις αυτα, αλλα την πρακτικη ορισμενων να τυλιγουν σε χρυσοχαρτο συνηθισμενα πραγματα κια να τα μοσχοπουλανε (φρισα ντε σεβινιον π.χ)
ΑΝΔΡΕΑΣ
9 Απριλίου 2012 @ 10:55
Ο ΑΡΗΣ Ο ΒΕΖΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΝΗΣΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ Ο ΑΡΗΣ Ο ΒΕΖΕΝΕΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ ΤΟ ΜΕΓΑΝΗΣΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ .ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΛΑΨΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΑΥΤΟ .ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΕΝΩΧΛΕΙ , ΕΝΩΧΛΕΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΌΤΗΤΑ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ ???
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΝΙΔΑΡΗ ΣΕ ΕΚΤΙΜΑΩ ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ .ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΟΜΩΣ.
ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟ ΣΑΙΤ ΑΠΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ .ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΣΟΥ !!!!
spy
9 Απριλίου 2012 @ 13:54
ΟΑΡΗΣ ΟΒΕΖΕ ΝΕΣΕΙ ΝΑΙΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙΠΡΑ ΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙΠΑΝΤΑΧΑΜΟ ΓΕΛΑΣΤΟ
ΣΚΑΙΣΥΜΠΑΘΥΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗΔΕ ΝΕΧΕΙ ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΕΙ Ο
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΚΟΝΙΔΑΡΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΑΘΙΕΣ ΚΑΙΣΠΕΚΟΥΛΕΣ.
ΕΝΩΗΠΟΙ ΟΤΗΤΑΤΩΝ ΠΙΑΤΩΝ ΤΟΥΕΙΝΑΙΠΟ ΛΥΚΑΛΗ ΟΙΤΙΜΕΣΤΟΥ ΟΜΩΣΕΙΝΑΙ ΦΩΤΙΑΚΑΙ
ΛΑΒΡΑΚΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑΤΟΥΣΕΡΒΙΣΣΤΟΝΗΣΙ ΠΟΛΥΧΑΜΗΛΗ.
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑΕΙΝΑΙΑΠΛΕΣΟΔΟ ΝΤΟΚΡΕ ΜΕΣ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΟΜΩΣ ΑΛΛΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕΣΥΜΠΑΘΥΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙΟΥ ΤΕ
ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ VALUE FOR MONEY SERVICE ΜΕΚΑΜΜΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑ.
ΠΡΕΠΕΙΔΗ ΛΑΔΗ ΝΑΤΟΥΣ ΕΠΕΝΟΥ ΜΕΟΛΟΥΣ;
ΣΑΣ ΓΕΛΑΣΑΝΕ ΚΥΡΙΟΙ .
(ΘΕΛΩΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΒΡΩΕΚ ΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΣΕΠΡΟΪΟΝ ΑΠΟ ΜΠΑΚΑΛΙΚΟ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ
ΠΡΟΣΦΟΡΑΠΟΥ ΝΑΜΗΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΧΩΡΙΑΜΕ ΝΕΑ ΤΙΜΗ ΕΤΣΙΓΙΑ ΤΟ Γ@ΜΩΤΟ)
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΑΝΔΡΕΑΣ
9 Απριλίου 2012 @ 18:59
κατσε να πεσει και αλλο πινα στην Αθηνα και θα πεις ακομα περισσοτερα για το νησι σου !!!Καλα εισαι εκει ακομα δεν ειδες τιποτα !!!! Φαρμακοποιέ παρολο που ειναι μεγαλη βδομαδα εφαγα σημερα ενα φαγκρι ψητο αλλο πραμα !!!Απορω γιατι τοσο μισος για τους συγχωριανου σου .Δεν ειδες αυτοι που εχουν σουπερ μαρκετ στο Μεγανησι ολοι με τζιπ πορσε ειναι και κανουν διακοπες στα νησια φιτζι.
SPY
9 Απριλίου 2012 @ 23:18
ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΝΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΩ ΞΕΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Η ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝΕ ΤΟ ΠΟΤΟ ΟΛΟΣΚΕΤΟ ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ;
ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ.ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΝΕ ΜΕ ΠΟΡΣΕ ΤΑΚΑΝΟΥΝΕ ΜΑΣΟΥΡΙΑ ΚΥΡ ΑΝΤΡΕΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ «ΠΙΝΑ» ΣΤΗ ΝΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ, ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΑΓΡΑΠΟΔΙ ΜΟΝΑΧΑ ΠΟΥ ΝΑΙ ΒΑΡΥ ΚΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑ ΝΑΚΕ ΦΑΛΙ.
ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙ ΟΤΙ ΤΟΝΕ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΚΡΙ; ΣΟΥΠΕ ΣΕΒΑΡΥ; ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΜΑΛΟΞ; ΖΗΛΕΨΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΩΠΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΦΑΓΑΔΕΣ ΕΚΕΙ ΜΑ ΖΕΥΤΗΚΑΤΕ Ε; ΠΩΣ Κ ΔΕ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΓΩ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΘΕΙΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕ ΤΗ ΦΤΑΝΕΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ 2 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΕΝΑ;
ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΠΡΑΜΑ ΤΑ ΑΛΛΟΙ ΝΑΤΡΩ ΝΕΦΑΓΚΡΙΑ ΜΕΓΑΛΟΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΑ ΨΙΛΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΕΝΑΚΙΛΟ ΝΤΟΜΑ ΤΕΣ ΔΥΟΜΙΣΗ ΕΥΡΩ.
ΑΝΔΡΕΑΣ
10 Απριλίου 2012 @ 11:10
μην ξεχασεις την Μεγαλη Παρασκευη να εισαι μπροστα μπροστα στην περιφορα του Επιταφιου για να εισαι καλος Χριστιανος.Φιλε να μιλησουμε λιγο σοβαρα μπορει να εχεις δικιο σε ολα αυτα που λες αλλα αν εδω μεσα ο καθενας μπει με μια κουκουλα στο κεφαλι επειδη δεν εχει τα κοτσια να το κανει διαφορετικα και να κατηγορεί αυτον που δεν τον χωνεύει τοτε εδω θα ηταν η Αννιτα Πανια .1000 ατομα την μερα θα μπορουσαν να γραφουν ανωνυμα σχολια απλα ο καθενας εχει και χαρακτηρα και δεν γουσταρει ουτε σαν κουκουλοφορος να κατηγορήσει .κανε και γραφε οσα θελεις το κερδος σου ειναι ενα κακια και μονο αυτο .Βγαζεις κακια κατσε στον καθρεφτη και μιλα λιγο με τον εαυτο σου μηπως τα βρεις γιατι πιστευω οτι και τα ρουχα σου που φορας σου φταίνε.Το χειροτερο ομως ειναι η κουκουλα σου!!!!
Αληθεια εκτος απο μαυρο χρωμα σε τι αλλο χρωμα βγαινουν αυτες οι κουκουλες ξερει κανενας ???
Παναγιώτης Κονιδάρης
10 Απριλίου 2012 @ 14:00
Θερμοπαρακαλώ να πέσουν οι τόνοι μεγαλοβδομαδιάτικα. Από του Θωμά που θα’ μαστε πιο ήρεμοι, το ξαναβλέπουμε.
T-REX
10 Απριλίου 2012 @ 15:58
Όλο λάδι λάδι, κι από τηγανίτα τίποτα!!
Σου φταίει αυτός που περιγράφει την πραγματικότητα ή η ίδια η πραγματικότητα;
Αφού και συ δίκιο του βγάζεις, τι τη θέλεις την ψυχανάλυση; Μέχρι να κάτσει αυτός μπροστά στο καθρέφτη, τρέχα γύρευε. Θα έχει φτάσει το γιαουρτάκι, όσο το φαγκρί. Έρχεται και Λαμπρή, κόσμος στο νησί, παιδάκια που τρώνε γιαούρτι και πίνουν γάλα…. Ακρίβυνε και το πετρέλαιο …
μπαμπινιωτης
9 Απριλίου 2012 @ 16:16
ΑΝΔΡΕΑ ΕΛΕΟΣ. ΜΑΣ ΒΓΗΚΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.
ΑΝΔΡΕΑΣ
9 Απριλίου 2012 @ 19:00
κύριε Μπαμπινιώτη λάθος άτομο σταυρώσατε πιστεύω αχχαχαχαχα
SPY
9 Απριλίου 2012 @ 23:24
Το ψητό φαγκρι με ξύσμα λάιμ ήταν στον ουρανίσκο μια υπέροχη θαλασσινή έκρηξη.;;;
SIROKOS
10 Απριλίου 2012 @ 15:59
Ειδικά όταν συνοδεύεται από σως αστακού !
SPY
10 Απριλίου 2012 @ 20:36
ΑΛΛΟΙ ΕΨΕ ΕΤΡΩΓΑΝΕ ΦΑΓΚΡΙ ΜΕ ΣΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΣΤΡΑΕΙ, ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΩΝΕ ΔΡΟΓΚΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΜΕ ΚΕΨΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΚΩΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ.
μπαμπινιωτης
9 Απριλίου 2012 @ 23:08
να δω πίνα στην Αθήνα και τι στον κόζμο Ανδρέα… Τότε σίγουρα υπάρχει ελπίδα να δω και στο Παγκράτι αχινιο…
μπαμπινιωτης
9 Απριλίου 2012 @ 23:10
ΑΝΔΡΕΑΣ: «ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΝΙΔΑΡΗ ΣΕ ΕΚΤΙΜΑΩ ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ»
τι εννοει ο ποιητης;;;;;
ΑΝΤΡΕΑΣ
10 Απριλίου 2012 @ 17:26
ανδρεα εσυ δηλαδη εισαι επωνυμος; το επωνυμο σου ξεχασες… ποιο ειναι αληθεια για να χουμε το καλο ερωτημα; αλλιως εισαι και συ κουκουλοφορος…
Panos
11 Απριλίου 2012 @ 09:17
Μόνο εμείς οι Μεγανησιώτες μπορούσαμε να δώσουμε σε ένα γαστρονομικό άρθρο τέτοια διάσταση.