Κοπιάστε να φάμε…Μπαζίνα.
Ενας εύγεστος και χορταστικός χυλός.
Υλικά:
1 κιλό καλαμποκίσιο αλεύρι
1 φλυτζάνι τσαγιού λάδι
1 κρεμμύδι
πετιμέζι.
Εκτέλεση:
Βράζουμε νερό σε κατσαρόλα. Ρίχνουμε σιγά-σιγά το καλαμποκάλευρο και ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα ώσπου να βράσει και να χυλώσει
Εχουμε σωτάρει το κρεμμύδι στο λάδι και το ρίχνουμε καυτό στην κατσαρόλα με το χυλό ενώ ανακατεύουμε καλά.
Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από την φωτιά και σερβίρουμε στα πιάτα.Απο πάνω ρίχνουμε εαν θέλουμε πετιμέζι.